Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Τόσα καλοκαίρια...



Γυρνοντας απο τη δουλεια σταματησα στο περιπτερο να παρω ενα περιοδικο κυριως για να βλεπω το τηλεοπτικο προγραμα κ εφημερίδες.
Ο περιπτερας ειχε ανοικτο το ραδιοφωνο και ακουγε διαφορα τραγουδια. Τη στιγμη που ειμουνα εκει ακουγοταν το τραγουδι η ελενη στο μπαλκονι αλλα δε μου εκανε καμια ιδιαιτερη εντυπωση πηρα το περιοδικο κι εφυγα κ τις εφημερίδες.


Οταν ανοιξα να κοιταξω το προγραμμα της τηλεορασης αν ειχε κατι καλο να δω η αν θα κανονιζα κατι με φιλους.

Ξεφυλλιζοντας το περιοδικο τραβηξε την προσοχη μου ενα κειμενακι στη στηλη της αλληλογραφιας. Ηταν πολυ ομορφα γραμμενο σαν ποιηματακι ξεχωριζε απο τις αλλες αγγελιες. Ηταν απο μια Ελενη ατομο με αναπηρια που ζητουσε να γνωρισει νεους φιλους μεσα απο την αλληλογραφια.
Δε το σκεφτηκα πολυ το επομενο βραδυ της εγραψα κι απο το τριτο-τεταρτο γραμμα ηταν σα να την ηξερα χρονια ηθελα ομως και να την γνωρισω.
Ενα καλοκαιρι ψαχναμε με τη παρεα μου μερος για διακοπες εριξα την ιδεα να παμε στο νησι της ελενης. Ετσι θα τη γνωριζα και θα εκανα και διακοπες σε ενα μερος που ειχα ακουσει οτι ηταν ομορφα. Μερικοι φιλοι συμφωνησαν μερικοι ειπαν οτι ειναι μακρια τελικα πηγαμε.

Κι ενα απογευμα αφησα τη παρεα μου και πηγα στο σπιτι της ελενης που με περεινε στη βεραντα αναμεσα στα λουλουδια εβλεπες μια φατσουλα να χαμογελα. Τοτε θυμηθηκα το τραγουδι η ελενη στο μπαλκονι που ειχα ακουσει στο περιπτερο. Οσο ηουνα μαζι εκεινο το απογευμα κτυπησε το κινητο της και ακουσα παλι την ελενη στο μπαλκονι.
Τα χρονια περασαν συναντηθηκαμε πολλες φορες παντρευτηκα χωρισα η ελενη ηταν παντα πλαι μου φυλακας ενω καπιοι άλλοι που επρεπε να ειναι κοντα μου ειχαν εξαφανιστει. Οταν μια κοινη μας φιλη μου ειπε τι προβλημα αντιμετωπιζε η ελενη και σε τι κινδυνο εβαλε την υγεια της ισως και τη ζωη της για να βοηθησει εμενα ειδα τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια ειδα την ελενη οχι σαν ατομο με αναπηρια αλλα σαν την ελενη στο μπαλκονι την ελενη σαν γυναικα την ελενη που παρολα τα προβληματα που αντιμετωπιζε ηθελε να βοηθησει τους αλλους. Ειδα μια γυναικα με καρδια μικρου παιδιου και τοτε κατι αλλαξε μεσα μου και τοτε συνηδητοποιησα οτι κατι αισθανομουνα για τη κοπελα αυτη.
Απο τοτε ειναι το τραγουδι μου αλλα το τραγουδι και των δυο μας ειναι αυτο με το Δακη γιατι οντως χασαμε πολλα καλοκαιρια.

Αυτή την ιστοιούλα δε την έγραψα εγώ αλλά ένας φίλος σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό με θέμα το τραγούδι μας!!!!!!!!!
Μη ζητάτε τόνους, τους έχει φάει ως συνήως χαχαχα!!!!!!









14 σχόλια:

  1. καλησπέρα κορίτσι.
    τα καλοκαιρια δεν πρεπει να χανονται αλλα να τα ζούμε με ολο μας το ειναι.
    χεχεχε ο φιλος σου τους τρωει τους τονους του αρεσουνε.
    τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΒΑΓΓΈΛΗ!!!!!!!
    ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΏ, ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΟΎΜΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!!!!!!
    ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ' Τ' ΑΛΛΆ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.
    ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστορία έχει άρωμα Άνοιξης! Ένα γλυκό κορίτσι σε ένα ολάνθιστο μπαλκόνι που περιμένει κάποιον και εκείνος έρχεται να τη συναντήσει. Έτσι απλά ξεκινούν οι πιο όμορφες ιστορίες ζωής Ελένη μου. Το τραγούδι πολυαγαπημένο και φορτωμένο με πολλές πολλές πολλές αναμνήσεις :)
    Φιλάκια Ελένη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΜΑΡΊΑ ΜΟΥ!!!!!!!
      Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΆ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ ΓΙΑΤΊ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΑΛΛΆ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΈΣ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο, πολύ ανθρώπινο και ζεστό Ελένη μου. Μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες. Κρύβουν απλούς και όμορφους ανθρώπους.
    Πολλές καλησπέρες καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΓΙΆΝΝΗ ΜΟΥ!!!!!!
      ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!!!!!!!!
      ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΓΏ ΑΠΛΆ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πρωτη φορα στο σπιτικο σου και μπαινοντας αφηνω πολλες ευχες για μια ομορφη Χρονια γεματη υγεια και χαρες.Καλως σε βρηκα.Πολυ ομορφη και ζεστη η ιστορια αφου προερχεται απο αληθινους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟ!!!!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟ!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ Μ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΆ ΕΝΤΑΞΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Ωραία η ιστορία του φίλου σου. Συγκινητική πέρα ως πέρα και καθαρά ανθρώπινη. Πες του τα συγχαρητήριά μου για την Ελένη στο μπαλκόνι
    Φιλιά Ελενάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ!!!!!!!
      ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΉ ΑΝΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ.
      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Αφήνω λίγες καραμέλες και μερικά φιλιά κάτω από το μαξιλάρι σου :
    Σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑ ΚΙ ΕΓΏ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΥΡΊΑ ΜΟΥ!!!!!! ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑΤΊ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή

Η γνωριμία μας...

Η Μαρία .Γ. μου ζήτησε να γράψω την ιστορία μας, τη δική μου και του Βαγγέλη δε κατάλαβα όμως μάλλον θα θέλει την ιστορία της γνωριμίας ...