Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Όνειρα...

Ήταν ονειροπόλα από μικρή, έτσι ξέφευγε από την καθημερινότητα. Ονειρευόταν πράγματα που ήξερε ή προσπαθούσε να πραγματοποιηθούν.
Συνήθηζε να ονειρεύεται απλά και λίγα πράγματα, πράγματα που την κάνανε ευτυχισμένη, πράγματα που έδιναν ένα νόημα στη βαρετή ζωή της.
Και ναι, είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει μερικά από τα όνειρα της παρόλο που της φαινόταν δύσκολα όνειρα όπως τα έλεγε.
Αυτό όμως της έδεινε το θάρρος και το κουράγιο να συνεχίζει, να βάζει στόχους με την ελπίδα να τα καταφέρει.
Αυτή τη φορά είχε βάλει λίγο ψηλότερα τον πήχη και δεν πίστευε να τα καταφέρει αλλά θα προσπαθούσε. Άλλωστε σημασία έχει η προσπάθεια.
Κάποτε ονειρευόταν να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε όλο τον κόσμο δεν ταξίδεψε αλλα έκανε αρκετά ταξίδια. Όχι δεν ήθελε άλλα ταξίδια η Αφροδίτη, τώρα ήθελε να αράξει στην δική της Ιθάκη. Μία Ιθάκη που από πολύ μικρή την ονειρευόταν και την είχε βρεί στο πρόσωπο ενός ανθρώπου.
Ονειρευόταν κάποτε να μπορέσει να ζήσει μαζί του, να ζήσει αληθινά, έστω και για μία μέρα.Δύσκολο όνειρο, πολύ δύσκολο, πολλά τα εμπόδια αλλά η Αφροδίτη ονειρεύεται αυτή τη μέρα κι ας ξέρει ότι αυτό το όνειρο δεν θα πραγματοποιηθεί.
Θα ξέρει όμως ότι προσπάθησε, πάλεψε γι’ αυτό της το όνειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνωριμία μας...

Η Μαρία .Γ. μου ζήτησε να γράψω την ιστορία μας, τη δική μου και του Βαγγέλη δε κατάλαβα όμως μάλλον θα θέλει την ιστορία της γνωριμίας ...